fbpx

Bedkaders

Bedkaders

Je spendeert al snel een derde van je leven in je bed. Kies daarom zelf de perfecte combinatie van bedonderdelen voor jou. We hebben bedkaders van alle soorten en smaken. Bovendien kan je kiezen uit verschillende materialen van uitmuntende kwaliteit.

Kies jouw favoriete look

Zekerheid en duurzaamheid voor een goede nachtrust. De typische sterke structuur van het eikenhout in combinatie met de losse voet- en hoekelementen geeft onze bedkaders een sterke en comfortabele uitstraling.

Er zijn talloze stijlen in onze bedkaders. Van strak en stijlvol to klassiek en bombastisch. Elk zorgt voor een volledig andere look and feel.  Er is wat voor iedereen. De kaders zijn bovendien te verkrijgen in 3 volledig unieke kleuren zo ben je zeker op een bed dat bij jouw persoonlijkheid past. Ben je overtuigd?

Oak Bianco

De oak bianco reeks bevat diverse bedden met een strakke look. De natuurlijke look van het hout zorgt voor een prachtig reflectie van de nerven. Dit geeft elk bed zijn unieke look.

Oak Wild

De oak wild collectie verstopt zich niet. Met een prachtige en sterke houtstructuur springt het onmiddelijk in het oog. Een echter centerpiece in de slaapkamer.

Woodline

De duurzame modellen uit de Wood-Line zijn van blijvende waarde en verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen, maar ook in de meer bijzondere varianten kern as en kern beuk. Natuurlijke onregelmatigheden in kleur, nerf en oppervlak zorgen ervoor dat elk meubel zijn eigen unieke karakter heeft.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.