fbpx

Lakens & Hoeslakens

Onze lakens & hoeslakens

Werk je mooi opgemaakt bed af met een hoeslaken in een passende kleur. Zoek je een hoeslaken in katoen, katoen-satijn enkel Jersey of dubbel Jersey? Kies uit een ruim assortiment in alle stoffen, kleuren en afmetingen. Ook verkrijgbaar in grote maten.

Op ieder zijn maat

Professioneel advies

Een goede nachtrust

hoge afwerkingsgraad

Ruime keuze

Soorten hoeslakens

Bij het aanschaffen van een hoeslaken is het belangrijk dat je weet welke matras je hebt. Naast de standaard hoeslakens zijn er ook hoeslakens voor topper, splittopper, boxspring en kindermatrasjes.

Kleuren & materiaal

Hoeslakens zijn er in tal van kleuren. Van stralend wit tot zacht roze of vrolijke knalkleuren; je vindt altijd wel een geschikte kleur die bij jouw verdere beddengoed én slaapkamer past. 

Dubbel Jersey

De Pullman Seattle heeft een luxe afwerking met wyber patroon.

Enkel Jersey

Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het scandinavisch design geeft je kamer een strakke look.

Katoen

Dit groteske, volumineuze hoofdbord is een echte eye-catcher in de slaapkamer!

Satijn

De Pullman Seattle heeft een luxe afwerking met wyber patroon.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige matras eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.