fbpx

Matrasbeschermers

Onze matrasbeschermers

Bescherm je matras en ontdek de voordelen van een goede nachtrust. Een matrasbeschermer houdt uw matras langer schoon en fris. Kies bijvoorbeeld voor een waterdichte matrasbeschermer voor de beste bescherming!Een molton is een van de meest gebruikte matrasbeschermers. Moltons zijn gemaakt van geruwde katoen. Het geruwde katoen is sterk, duurzaam en kan goed vocht opnemen. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het uitermate geschikt is als matrasbeschermer. Moltons zijn verkrijgbaar in verschillende diktes en voor veel verschillende maten matrassen.

Op ieder zijn maat

Professioneel advies

Een goede nachtrust

hoge afwerkingsgraad

Ruime keuze

Waterdicht

Deze hoes beschermt niet alleen tegen urine, maar ook tegen zweet en ander vocht. De beschermer is uitgevoerd met een bovenzijde van 100% katoen en is hierdoor luchtdoorlatend en huidvriendelijk. De onderzijde is gemaakt van 100% PU; deze laag zorgt ervoor dat vocht niet tot de matras doordringt en de matras dus lekker droog blijft.

Molton

Deze luxe molton matrasbeschermer is vervaardigd van 100% katoen.Deze stof voelt fijn aan, is goed ademend en sterk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast ook lekker warm.