fbpx

Ervaar de ongelofelijke kwaliteit van een
boxspring

Boxsprings

Droom niet langer van ultiem ligcomfort, de perfecte ondersteuning en een stijvol design… Met een boxspring kies je voor een heerlijk comfortabel bed waarop je helemaal tot rust komt. Vast of verstelbaar, elektrisch of vlal? we hebben voor elke slaapwens de perfectie oplossing.

Pullman

Perfectie in lichaamsondersteuning/ State-of-the art design. De allerbeste materialen. En ultiem slaapcomfort. Het komt samen in de Pullman collectie. De Pullman boxsprings hebben een aangename hoogte. U completeert ze met de bijpassende Pullman hoofdborden en matrassen. Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is als het gaat om uw nachtrust.

Styldecor

De boxsprings van Styldecor bestaan uit de allerbeste materialen. De grondstoffen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van kwaliteit en levensduur. In de kern van de boxsprings vervangen we de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed.

Mafoulit

Een Mafoulit boxspring heeft een duurzaam en stabiel houten frame en staat garant voor jarenlang slaapcomfort. De boxsprings hebben een aangename hoogte en zijn voorzien ven een pocketveringinterieur dat verdeeld is in 5 zones. Zo krijgt jouw lichaam perfecte ondersteuning.

Private collection

Bent je op zoek naar een aangenaam slaapcomfort aan een slimme prijs ? Degelijk uitgekiemd en met een ergonomisch verantwoorde ondersteuning ? Dan is deze collectie zeker een aanrader.

Eastborn

 Van innovatieve veren die jouw lichaam perfect ondersteunen tot natuurlijke coatings die ervoor zorgen dat je bed fris blijft. Slim slapen en fris wakker worden noemen we dat. Het verschil? Dat zie je, dat voel je, dat ervaar je.