fbpx

Zomer

Onze zomer dekbedden

Kan je de slaap ook niet vatten tijdens die veel te warme zomernacht? Wil je niets liever dan die dekens van je afschoppen, maar heb je het zonder dekbed snel te koud? Of word je badend in het zweet wakker? Denk er tijdig aan om een zomerdekbed te kopen. Nog voor de zwoele nachten eraan komen. Zomerdekbedden zijn namelijk licht van gewicht, goed vochtregulerend en uitermate ventilerend. Tenminste, als je ze uitrust met een kwalitatief zomerdekbedovertrek.

Zijde

Voor het Moerbeiboom zijde dekbed worden alleen met de hand gespreide vezels gebruikt. Dit geeft een veel betere vochtopname en afgifte dan de wildzijde. 

katoen

Dit zomerdekbed is gevuld met 100% katoen. Het dekbed is op 40 °C wasbaar. Het biedt een comfortabel gevoel en blijft fris doorheen de nacht

Cashmere

Het Cashmere dekbed heeft een uitstekende vocht- en warmteregulatie en voelt nog steeds droog aan als het 30% vocht heeft opgenomen. 

Kameelhaar

Het haar komt van hooggebergtes uit Centraal-Azië. De temperatuur kan van tot -20 C ‘s nachts tot +40 C overdag zijn. Dit zorgt voor een uitermate geschikt  vulmateriaal

Wol

Extreem licht en warm. En de beste isolatiewaarde ontdekt door moeder natuur! Het IJslands eiderdons dekbed wordt op traditionele wijze verkregen.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.