fbpx

Styldecor

Onze styldecor collectie

Bij Styldecor besteden we alle tijd en aandacht aan de realisatie van het bed van uw dromen. Zowel wat comfort als wat vormgeving betreft. Een styldecor bed heb je dan ook voor het leven!  Styldecor combineert luxebedden met hoogtechnologische matrassen. Elke bedcombinatie wordt feilloos volledig met de hand gemaakt in  eigen ateliers. Hun misse? Dat u elke dag kan eindigen in schoonheid.

Cesar Casier

De slaapkamer opwaarderen tot een plek die de levenskwalitieit echt verhoogt. Met die missie slaan het Belgische model, ontwerper en auteur Cesar Casier en Styldecor de handen in elkaar

Mooi in detail

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Daarom selecteren ze bij Styldecor eigenhandig het gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen. Bovendien kunnen wij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!.

Pièce unique

De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Zo garanderen we dat de bedden tot in de puntjes zijn afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen wij onze dag eindigen in schoonheid.

Voor het leven

Bij Styldecor gebruiken ze enkel de allerbeste materialen. In de kern van de boxsprings vervangen ze de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. De boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen. De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit.

 

Boxspring Madeleine

De schoonheid zit ‘m in de details!
Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord Madeleine past zowel in een modern als landelijk interieur. Doordat je de kleur van het hout alsook de stof kan kiezen naar eigen smaak. Keer op keer met de hand gemaakt!

Boxspring Versailles

Dit mooie, volumieuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen en je hebt keuze uit heel mooie, klassevolle en prachtige stoffen. Zo maak je deze boxspring volledig naar uw smaak.
Van een bed moet je dromen…

 

Versailles XIV

Deze Boxspring heeft een volumineus hoofdbord en kan je bekleden met een stof naar keuze, waardoor dit prachtige model altijd aansluit bij jouw smaak. Hierdoor krijgt dit model een warm en romantisch uiterlijk. Alsof u elke nacht in een hotel overnacht.

Modern Fashion

Tot in de detail…
Deze boxspring is tot in de detail afgewerkt. Let bijvoorbeeld op het mooie slanke hoofdbord, voorzien van fraaie stiknaden, die over de breedte van het hoofdbord zijn aangebracht.

Boxspring Elvira

Stoer en Basic, zo kun je boxspring Meghan het beste omschrijven. De stiksels zorgen voor elegante en luxueuze uitstraling aan uw slaapkamer. Met jouw keuze uit onze prachtige stoffen maak je deze boxspring helemaal tot jouw persoonlijke boxspring.

Modern Uni

Een eyecather in de kamer. Zo kan je deze slanke boxspring met moderne looks gerust noemen. Het is een moderne toevoeging aan de slaapkamer en biedt levenslang uitstekend comfort aan.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.