fbpx

Mafoulit

De Mafoulit collectie

Het kiezen van de perfecte matras is essentieel voor een zorgeloze en gezonde nachtrust. Vandaag de dag zijn er enorm veel verschillende types op de markt: latex, koudschuim,traagschuim… Een matras is een lichaamsondersteunend onderdeel, het wordt ondersteund door een bedbodem. De juiste matras is afhankelijk van persoon tot persoon, er zijn belangrijke factoren: het comfort van de matras (zacht of hard), de uitlijning van de wervelkolom (vermijdt rugpijn) , de drukverdeling en temperatuurregulatie.

Op ieder zijn maat

Professioneel advies

Een goede nachtrust

hoge afwerkingsgraad

Ruime keuze

Matras Exquisite

Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen en een prachtige stof. Pullman Columbus bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Columbus

Matras Pleasing

Dit prachtige gecapitonneerde hoofdbord past goed in een modern, maar ook in een landelijk interieur. Pullman Brantford bestaat uit de combinatie van vaste Silverline boxsprings, Silverline Premier matrassen en het hoofdbord Brantford.

Matras Wonderfull

De Pullman Boxspringset Toronto bestaat uit twee Pullman Silverline boxsprings, een Toronto hoofdbord, twee Silverline matrassen. Het is een moderne toevoeging aan de slaapkamer en bied levenslang uitstekend comfort aan.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige matras eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.