fbpx

Mafoulit

De Mafoulit collectie

Boxsprings zijn niet meer weg te denken uit onze slaapkamers. En terecht. Want een verende bodem onder je matras, dat ligt nu eenmaal net even lekkerder. Bovendien lig je ook hoger in een boxspring. In-en uitstappen gaat daardoor gemakkelijker. En de kwaliteit? Die zit goed bij MaFouLit boxsprings. Echt een staaltje ambachtelijk vakmanschap van eigen bodem. Met natuurlijk de allerbeste veren.  Droom van ultiem ligcomfort, de perfecte

 lichaamsondersteuning en een stijlvol design.. Word wakker en geniet de hele dag na van alle voordelen van je boxspring. Slaap slimmer in stijl

Ervaar 100% vakmanschap

Een Pullman kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

Boxspring foulit

Een prachtig bed met een strakke look. Klassieke luxe voor een aantrekkelijke prijs! De diagonale belijning in het licht gecapitonneerde hoofdbord zorgt voor een heerlijke luxe uitstraling. En toch luchtig, tijdloos en een tikje Scandinavisch.

Boxspring Milano

Een eyecatcher in de slaapkamer. Zo kun je deze slanke boxspring met moderne looks gerust noemen. Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen. Kies daarbij één van de prachtige 3D stoffen uit onze collectie en maak ‘m helemaal af.

Boxspring Louis

Het beste slaapcomfort in een boxspring met een sfeervolle uitstraling. Een bed met klassevolle vormgeving. Het subtiele hoofdbord van boxspring Louis XI geeft een moderne uitstraling en brengt een eigen karakter in iedere slaapkamer. 

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.