fbpx

Slaap zachter dan ooit op de perfecte
matras voor jouw lichaam

Matrassen

Het kiezen van de perfecte matras is essentieel voor een zorgeloze en gezonde nachtrust.
Vandaag de dag zijn er enorm veel verschillende types op de markt: latex, koudschuim,traagschuim…
Bij MaFouLit helpen we u graag om de keuze van een matras te vergemakkelijken.

 Een matras is een lichaamsondersteunend onderdeel, het wordt ondersteund door een bedbodem.
 De juiste matras is afhankelijk van persoon tot persoon, er zijn belangrijke factoren: het comfort van de matras (zacht of hard), de uitlijning van de wervelkolom (vermijdt rugpijn) , de drukverdeling en temperatuurregulatie.

Biotex

Het plantaardige traagschuim is vervaardigd op basis van Ricinusolie. Het lichaam wordt ideaal ondersteund. De matras omhulst het lichaam met comfort en past zich aan, aan elke lichaamsbouw en geeft een gevoel van gewichtloosheid.

Pullman

De excellente eigenschappen van een Pullman matras… Elektrothermische nageharde pocketvering, de beste luxueuze materialen zoals damast, natuurlatex, paardenhaar, wol en zijde. Handgemaakt met passie.

Mafoulit

Onze MaFouLit Matrassen worden net als hun boxsprings 100% geproduceerd en afgewerkt in België. Een ambachtelijke en lokale fabrikant die de andere (inter)nationale topmerken vlotjes naar de kroon steekt! Maak uw keuze uit deze ‘superdeluxe’ -doch betaalbare- matrassencollectie. 

Styldecor

Niets zo bepalend voor uw ligcomfort als uw matras. Daarom stoppen we veel energie in het zoeken naar nieuwe technologieën in combinatie met de beste grondstoffen en toepassingen om dat ultieme slaapcomfort te bereiken.