fbpx

Bijzetmeubelen

Onze collectie bijzetmeubelen

Bijzetmeubelen geven je interieur karakter en stijl. Mix-sits bieden een comfortabel en gezellig gevoel voor je living. Bijzettafels zijn functioneel en zorgen voor een afgewerkte look.

Wat zijn mix-sits?

Mix-Sit draaizetels zijn de perfecte mix van comfort, stijl en functionaliteit. Deze draaibare stoelen zijn ontworpen om jou het beste zitcomfort te bieden.

Met hun elegante en moderne design passen ze in elke kamer, van de woonkamer tot de werkkamer.

Of je nu lekker wilt ontspannen met een boek of juist productief wilt werken achter je bureau, met een Mix-Sit draaistoel zit je altijd goed

Geniet langer van je nieuwe zitmeubilair met Protexx

We kennen het allemaal. Na het avondeten lekker op de zetel ploffen met een glas rode wijn of kopje koffie. Een welverdiend relaxmomentje aan het eind van de dag met je favoriete programma. Je neemt je drankje erbij en morst per ongeluk op je gloednieuwe nieuwe zetel, Je momentje verpest.

Als je je meubel laat behandelen met Protexx hoef je je geen zorgen meer te maken over dit soort ongelukjes.

Een 5 jaar durende service

Optimale vlekkenbescherming

De stof blijft langer mooi

Eenvoudig vlekken verwijderen

Bestendigheid tegen vuil

Blijvende bescherming

Bijzettafeltjes

Een bijzetmeubel speelt een essentiële rol bij het aanvullen van het interieur en het creëren van een complete look in een ruimte. Het voegt niet alleen extra functionaliteit toe, maar ook een vleugje stijl en persoonlijkheid. Door het juiste bijzetmeubel te kiezen kan je de leegtes opvullen en balans brengen in de inrichting.

Haal het beste uit uw ruimte met onze Interieurarchitecte

Twijfel je nog over het kleur of stoffering van jouw gloednieuwe zetel? Laat onze interieurarchitecte jouw helpen de juiste keuze te maken. We komen gratis bij jou langs zodat we nog beter advies kunnen aanbieden.