fbpx

Natuurhaar

Onze Natuurhaar dekbedden

Wij hebben ook een ruime keuze aan zowel met textielvezel gevulde dekbedden, maar ook aan andere natuurlijke dekbedden (zijde, linnen,katoen en wol) behoren tot ons assortiment. Wat u ook verkiest, er wordt steeds aandacht besteed aan hoge kwaliteit; de materialen zijn zorgvuldig uitgezocht. Kom vrijblijvend langs en kom onze dekbedden ontdekken.

Zijde

Voor het Moerbeiboom zijde dekbed worden alleen met de hand gespreide vezels gebruikt. Dit geeft een veel betere vochtopname en afgifte dan de wildzijde. 

katoen

Dit zomerdekbed is gevuld met 100% katoen. Het dekbed is op 40 °C wasbaar. Het biedt een comfortabel gevoel en blijft fris doorheen de nacht

Cashmere

Het Cashmere dekbed heeft een uitstekende vocht- en warmteregulatie en voelt nog steeds droog aan als het 30% vocht heeft opgenomen. 

Kameelhaar

Het haar komt van hooggebergtes uit Centraal-Azië. De temperatuur kan van tot -20 C ‘s nachts tot +40 C overdag zijn. Dit zorgt voor een uitermate geschikt  vulmateriaal

Wol

Extreem licht en warm. En de beste isolatiewaarde ontdekt door moeder natuur! Het IJslands eiderdons dekbed wordt op traditionele wijze verkregen.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.