fbpx

Wat wij doen

Bij Mafoulit begeleiden we onze klanten bij het vinden van het perfecte bed en meest relaxerende zetel. Door onze jarenlange ervaring zoeken we voor jou slaap- en zitcomfort op maat. Ben je groot of klein? Een buik-,zij,-, of rugslaper? Heb je rug-en/of nekklachten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Advies

Testen

Levering

Instalatie

Onze services

Wij geven je professioneel en vrijblijvend advies. Op die manier ontdek je de voordelen van een goede nachtrust en comfortabel zitcomfort. Kies de nieuwste artikelen en slaaptrends uit een ruim assortiment boxsprings, matrassen, lattenbodems, dekbedden, kussens, dekbedovertrekken… Zowel in de winkel als in de webshop kan je ons ruime assortiment ontdekken. Wij garanderen steeds de scherpste prijzen. Naast onze winkel baten we ook een groothandel uit in bedtextiel en aanverwante artikelen. Beddenspeciaalzaken en meubelwinkels met een slaapafdeling kunnen dus ook bij ons terecht voor het uitbreiden van hun assortiment.

Alsook hotels en B&B’s kunnen voor de aankoop van grotere aantallen en/of de totaalinrichting van hun zaak op ons beroep doen. Voor andere concepten werken wij ook nauw samen met designers en interieurarchitecten. Wij heten jullie van harte welkom en staan steeds tot uw dienst.

JB woe 29 12 21_-72