fbpx

Private collection

Onze private collection

Budget vriendelijk slaapcomfort.
Ben je op zoek naar een aangenaam slaapcomfort aan een slimme prijs? Degelijk, uitgekiemd en met een ergonomische verantwoorde ondersteuning? Dan is deze collectie een echte aanrader!

Boxspring Arizona

Een robuust boxspringmodel met een tijdloze uitstraling. Door het rechte, strak vormgegeven hoofdbord past het zeker in jouw interieur. Ook biedt deze boxspring uitstekend slaapcomfort en verzekert u betere slaap dan ooit tevoren.

Boxspring Florida

Klassieke luxe voor een aantrekkelijke prijs! Het model Florida is een klassiek gecaptionneerd hoofdbord, wat je boxspringcombinatie een heerlijke luxe uitstraling geeft. Met zijn prachtige stof is dit zeker een aanrader  

Boxspring Indiana

Droom van ultiem ligcomfort, de perfecte lichaamshouding en een stijlvol design..Word wakker en geniet de hele dag na van alle voordelen van de Florida boxspring. Slaap slimmer in stijl en geniet overdag van de prachtige afwerking ervan.

Boxspring Montana

Stoer en basic, zo kun je Montana het best omschrijven. De contrasterende grove stiksels. Bij deze uitstraling, zorgen we voor een sportieve uitstraling. Met jouw keuze uit al onze prachtige stoffen maak je de Montana helemaal tot jouw persoonlijke boxspring.

Boxspring Nevada

Door het subtiel gecapitonneerde hoofdbord komt de Navada ook in jouw interieur tot zijn recht. De prachtig afgewerkte stiknaden en de verfijnde capitonnering maken ‘m tot een eigentijdse klassieker die door zijn zachte veren de beste slaap aanbiedt 

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.