fbpx

Pullman

Onze pullman collectie

Het vooruitzicht van een weldadige nachtrust. Na een inspannende dag op het werk of thuis is dit uw moment om te koesteren. De behaaglijkheid die Pullman heet. En eersteklas comfort dankzij de originele en ongeëvenaarde pocketvering. De wereld mag morgen weer beginnen. Maar nu heerst alleen ontspanning, rust een beslitenhei. Want zodra je je bed instapt, weet u het. Dit is mijn Pullman.

Ruime keuze uit prachtige stijlen

Een Pullman kan in vele bijzondere stoffen worden uitgevoerd. Ieder stof met zijn eigen unieke eigenschappen. Expressief of ingetogen. Modern of juist klassiek. Laat uw fantasie de vrije loop.

Boxspring Cleveland

Dit mooie, volumineuze hoofdbord heeft stijlvolle rondingen en een prachtige stof. 

Boxspring Bellleville

De Pullman Belleville is elegant genopt voor een stijlvol klassieke uitstraling. Fraaie stiknaden maken dit model helemaal af.

Boxspring Orlando

De Pullman boxspring Orlando heeft een horizontale lijn in het hoofdbord en een zachte, rustgevende uitstraling.

Boxspring Seattle

De Pullman Seattle heeft een luxe afwerking met wyber patroon.

Boxspring Memphis

Hoofdbord Memphis lijkt bijna te zweven door de slanke pootjes. Het scandinavisch design geeft je kamer een strakke look.

Boxspring Aspen

Dit groteske, volumineuze hoofdbord is een echte eye-catcher in de slaapkamer!

Bewezen Kwaliteit

Al sinds 1858 is het doel van Pullman u een heerlijke nachtrust te bezorgen. En dit met succes, onze Pullman metrassen behoren al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Dit bereiken we door intensieve slaapresearch die uitgebreid getst wordt in het Pullman Sleeplab in Zwitserland.

Handgemaakt Comfort

De Pullman matrassen zijn met passie handgemaakt door vakmensen in Nederland. Door de jarenlange ervaring biedt elke Pullman matras u individuele ondersteuning en comfort op maat. Met elektrothermisch nageharde veren en de beste luxeuze materialen zoals natuurlatex, wol en zijde.

 

Nederlands Vakmanschap

Pullman matrassen zijn een puur Nederlands product, vervaardigd in een fabriek in Vroomschoop, in het oosten van het Nederland. Van schets tot hoofdbord, van draad tot doorstikking, in onze kantoren en op onze werkvloer vindt het allemaal plaats. Tijdens onze dealerdagen leiden wij graag en met gepaste trots belangstellenden rond

Het is een beleving

We zeggen het vaker, iemand die in een Pullman geslapen heeft, verlangt elke avond weer opnieuw naar zijn Pullman. Door de zorgvuldigheid waarmee ze elke dag weer opnieuw vol passie aan deze prachtige producten werken, proberen wij al meer dan 80 jaar het slaapgenot van iedereen te verbeteren.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.