fbpx

Relaxzetels

Onze moderne relaxzetels

De relaxzetel is de perfecte plaats om te genieten van de rust. U zult nog nooit zo comfortabel gezeten hebben als in een van onze zetels. Dit is een zetel waar je van zal genieten voor je hele leven. Ze zijn duurzaam en geven stijl aan je living.

Pandora

Kwalitative materialen

Onze relaxzetels zijn van de beste kwaliteit. Al onze stoffen zijn gemaakt in Europese bedrijven. Het leer is afkomstig van zorgvuldig geselecteerde Italiaanse leerlooierijen, waarbij we alleen het beste leer voor onze relaxzetels gebruiken. U kan uw relaxzetel in stof of leder uitkiezen.

Eigenlijk hebben we drie types bekleding. Zo kunt u kiezen voor een stevige stoffen uitvoering, een variant in sterk leder of een extra stevige lederen bekleding. Bovendien zijn onze stoelen ook heel onderhoudsvriendelijk. Dat maakt het genot van uw stoel nog groter De relaxzetels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en stoffen. Zo kunnen we een kleur kiezen die perfect bij uw interieur, persoonlijkheid,… past.

Flexibel

Een relaxzetel is ook enorm flexibel. Je kan hem aanpassen naar jouw zithouding aan de hand van knopjes die zich op de armleuning bevinden. Ook kan een relaxzetel zorgen voor een betere bloedcirculatie waardoor je je fitter dan ooit zult voelen 

Verstelbare zithoogte

 De 3DE motor bied 8° inclinatie voor een comfortabele zithoogte.

zero gravity positie & draaivoet

Zorgt voor een bevorderde bloedcerculatie en minime stress op het lichaam

Rugleuning / hoofdsteun

Regelt de gewenste positie & 42° regelbare hoofdsteun.

Advies nodig ?

Weet je niet zeker of je wel de juiste relaxzetels kan kiezen twijfel dan niet om eens langs te komen in de winkel. We luisteren naar je problemen en bieden de beste zetel voor een optimaal comfort.