fbpx

Sofas

Onze Sofa's

De combinatie van zacht design en strakke lijnen helpt bij het creëren van een collectie van hoge kwaliteit, passend bij elk modern, huis. Elegantie en schoonheid zijn gegarandeerd, maar comfort wordt nooit opgeofferd. 

Sienna

Mondo

read more →

Andrew

read more →

Girona

read more →

Profesioneel advies

Door onze jarenlange ervaring zoeken we voor jou een salon op maat. Wij geven je professioneel en vrijblijvend advies. Op die manier ontdek je de voordelen van een goede comfortabele zetel. Kies de nieuwste artikelen en woontrends uit ons ruim assortiment.

Een hoge afwerkingsgraad

Onze salons staan bekend om een strakke, gestroomlijnde en functionele designs met een zeer hoge afwerkingsgraad. Luxe, kwaliteit en klasse. Het creëren van de unieke comfortbeleving. Ontdek het in de winkel.

Op ieder zijn maat

Bij Mafoulit bieden we de mooiste salons voor elk zijn budget. Kies uw favoriete stof of ledertype en afwerking. Of ben je fan van het toonzaalmodel? Kies een ideale opstelling die perfect in jouw zithoek past, van formaat S tot XXL . Ontdek alle opties in onze winkel.

Donna

read more →

Amsterdam

read more →

Ravenna

read more →

Advies nodig ?

Weet je niet zeker of je wel de juiste zetel kan kiezen, twijfel dan niet om eens langs te komen in de winkel. Door goed naar jouw wensen te luisteren, vinden we het ideale zitmeubel. Daarom gaan wij voor de persoonlijke aanpak en werken we ook op afspraak.