fbpx

Sofas

Onze Sofa's

De combinatie van zacht design en strakke lijnen helpt bij het creëren van een collectie van hoge kwaliteit, passend bij elk modern, huis. Elegantie en schoonheid zijn gegarandeerd, maar comfort wordt nooit opgeofferd. 

Profesioneel advies

Door onze jarenlange ervaring zoeken we voor jou een salon op maat. Wij geven je professioneel en vrijblijvend advies. Op die manier ontdek je de voordelen van een goede comfortabele zetel. Kies de nieuwste artikelen en woontrends uit ons ruim assortiment.

Een hoge afwerkingsgraad

Onze salons staan bekend om een strakke, gestroomlijnde en functionele designs met een zeer hoge afwerkingsgraad. Luxe, kwaliteit en klasse. Het creëren van de unieke comfortbeleving. Ontdek het in onze winkel.

Op ieder zijn maat

Bij Mafoulit bieden we de mooiste salons voor elk zijn budget. Kies uw favoriete stof of ledertype en afwerking. Of ben je fan van het toonzaalmodel? Kies een ideale opstelling die perfect in jouw zithoek past, van formaat S tot XXL . Ontdek alle opties in onze winkel.

Geniet langer van je nieuwe zitmeubilair met Protexx

We kennen het allemaal. Na het avondeten lekker op de zetel ploffen met een glas rode wijn of kopje koffie. Een welverdiend relaxmomentje aan het eind van de dag met je favoriete programma. Je neemt je drankje erbij en morst per ongeluk op je gloednieuwe nieuwe zetel, Je momentje verpest.

Als je je meubel laat behandelen met Protexx hoef je je geen zorgen meer te maken over dit soort ongelukjes.

Een 5 jaar durende service

Optimale vlekkenbescherming

De stof blijft langer mooi

Eenvoudig vlekken verwijderen

Bestendigheid tegen vuil

Blijvende bescherming

Haal het beste uit uw ruimte met onze Interieurarchitecte

Twijfel je nog over het kleur of stoffering van jouw gloednieuwe zetel? Laat onze interieurarchitecte jouw helpen de juiste keuze te maken. We komen gratis bij jou langs zodat we nog beter advies kunnen aanbieden.