fbpx

Styldecor

Onze Styldecor matrassen

De afwerking van onze matrassen illustreert het pure vakmanschap van deze collectie.
De kern van de matras wordt beschermd door een karakteristieke matrasrand,
afgewerkt met een matrasbies met Styldecor logo.
Ook op de gestikte handgrepen wordt het logo geborduurd.
De Belgische luxe damast hoes wordt manueel genopt wat de stijlvolle afwerking benadrukt. De afneembare Tencel hoes wordt doorstikt met een speciaal éénnaalds stikpatroon.

Op ieder zijn maat

Professioneel advies

Een goede nachtrust

hoge afwerkingsgraad

Ruime keuze

Fortuna Matras

De opbouw van een styldecor matras heeft altijd dezelfde kwalitatieve basis. Een kern van anatomische pocketveren met 7 ergonomische comfortzones en twee comfortlagen van 4 cm pure perfolatex. De anatomische kern van pocketveren heeft een aangepaste zoneverdeling die de vorm van je lichaam volgt voor een nog betere ondersteuning. De matrashoes Fortuna is met de hand geknoopt in damast. Het matras is afgewerkt met handvatten, borduursels en ventilatieroosters. Vulling met wol/wilde zijde voor een uitstekend eerste contact en progressieve ondersteuning. De hoes is niet afneembaar.

Types Fortuna matrassen:

✓    Fortuna 750   
✓    Fortuna 1500 
✓    Fortuna 1500 gel 
✓   Fortuna 2400 gel

Mooi in detail

De textuur en de kleur van de stoffering geven uw bed dat persoonlijke karakter. Daarom selecteren ze bij Styldecor eigenhandig het gamma luxueuze stoffen. In zowel eigentijdse kleuren als klassiekere tinten. In zowel superfijne als robuuste texturen. Bovendien kunnen wij uw bed ook bekleden met een stof die u zélf aanlevert. Zo kan u uw bed volledig op uw slaapruimte afstemmen en genieten van een écht pièce-unique!.

Pièce unique

De schoonheid van een Styldecor bed zit ‘m in de details! Daarom wordt elk Styldecor bed keer op keer met de hand gemaakt door de beste vaklui met jarenlange ervaring. Zo garanderen we dat de bedden tot in de puntjes zijn afgewerkt. Elk product ondergaat na afwerking een finale kwaliteitscontrole. Pas dan wordt het bij jou thuis afgeleverd. Enkel zo kunnen wij onze dag eindigen in schoonheid.

Voor het leven

Bij Styldecor gebruiken ze enkel de allerbeste materialen. In de kern van de boxsprings vervangen ze de klassieke veer door pocketveren en voorzien we bovenaan een 3D spiegel met geïntegreerde anti-slip voor een optimale ventilatie van uw bed. De boxsprings worden afgewerkt met kwaliteitsvolle stoffen en gestikt met extra stevig garen. De hoofdborden worden opgebouwd uit de beste houtpartijen en feilloos afgewerkt met materialen van hoge kwaliteit.

 

De bekleding

Fortuna is een op de klassieke, handgenopte Engelse manier gemaakte luxe matras met een luxe Belgische damast. 

De natuurlijke doorstikking van wol/wildzijde zorgt voor een perfecte bedklimaat en voor een natuurlijke efficiente vocht en warmte afvoer. 4stevige handvatten en ventilatiegaten maken het geheel compleet.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige matras eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.