fbpx

Eastborn

Onze Eastborn collectie

Elke morgen begint een nieuwe uitdaging. Je wereld ligt open. Fris wakkeer worden is dus een must. Je merkt het direct tijdens je dagelijke werk en in je gezinsleven. Want goed slapen verbetert je concentratievermogen en maakt je energieker. Noem slapen dus gerust heel belangrijk! En dat jbegint met een goed bed. Maar hoe kies je dat ? Eastborn helpt je een slimme keuze te maken.  Want Eastborn maakt al vele jaren boxsprings en matrassen. Bewezen Nederlandse kwaliteit met hoogstaande service. Voor jou, zodat jij fris wakker wordt, iedere dag opnieuw!

Kies je boxspring...

Het liefst zou je de hele dag in bed blijven. Niet alleen omdat je zo lakker ligt. Maar ook omdat je boxsrping er zo mooi uit ziet. Dit is jouw smaak en houw stijl Eigenlijk jammer om je ogen dicht te doen.

Boxspring Blossom

Het model Blossom heeft een volumineus hoofdbord met een losse, ‘fluffy’, stoffering. Hierdoor krijgt dit model een warm en romantisch uiterlijk. Leverbaar in alle stoffen uit onze collectie

Boxspring Bergen

Absolute winnaar met subtiele design looks. Voorzien ven een hoog, recht vormgegeven hoofdbord met een subtiele afronding aan de bovenkant. waarodoor dit prachtige model altijd aansluit bij jouw smaakl

Boxspring Stripe

Een eyecatchet in de slaapkamer. Zo kan je deze slanke boxspring met moderne looks gerust noemen. En dankzij de hippe retropootjes en het zewende hoofdbord. is Stripe ook perfect vrijstaand te plaatsen.

Boxspring Straight

Innovativiteit, actuele vormgeving en betaalbare kwaliteit staan bij Eastborn hoog in het vaandel. In de Eastborn collectie vind je daarom altijd boxspringcombinaties volgens de laatste trends.

Twijfels of vragen ?

Aarzel dan niet om eens langs te komen. Dan kan je jouw toekomstige bed eens zien en testen in onze toonzaal. Zo kan je de beste keuze maken en kunnen wij jou begeleiden naar een betere slaap. Je kan ons ook altijd een mailtje sturen als je een snelle vraag wilt stellen.