fbpx

Genereus en nestelbaar...

Relaxzetels en zitbanken

De nieuwste generatie zitmeubelen, dat zijn onze relaxzetels en zitbanken die de laatste technologieën en duurzame materialen combineren met een prachtig design en uitzonderlijk comfort. Kies uit ons assortiment dat staat voor ergonomisch en hoogwaardig zitcomfort en voor onze vertrouwde kwaliteit tegen een correcte prijs.

Relaxzetels

Samen bepalen we welke zetel past bij je lichaamsbouw en zitpatroon. Wat is je persoonlijke stijl? Hoe kom je het best tot rust? Hoe kan een model of kleur één geheel vormen met jouw interieur? Door goed naar jouw wensen te luisteren, vinden we het ideale zitmeubel.

Sofa's

De nieuwste generatie zitmeubelen, dat zijn onze sofa’s die de laatste technologieën en duurzame materialen combineren met een prachtig design en uitzonderlijk comfort. Kies uit een assortiment die staat voor ergonomisch en hoogwaardig zitcomfort en voor onze vertrouwde kwaliteit tegen een correcte prijs..
“Create you own happy place.”

Mix sit

Deze draaifauteuil is ideaal als extra fauteuil in jouw zithoek. Dankzij de fijn geweven stof, die zacht aanvoelt, creëer jij een warme en knusse sfeer in jouw woonkamer. De fauteuil heeft een stevige, ondiepe zit waardoor je automatisch een goede zithouding aanneemt.

Tafels & Stoelen

Je interieur is een afspiegeling van jezelf. Maak het gezellig en warm, spring in het oog, zoek naar “zen”, ga voor strak of voor stoer, geef kleur, kleur buiten de lijntjes, creëer je droomwereld… kortom, volg je gevoel en ga op zoektocht. Mafoulit gidst je doorheen je inspirerende reis.